top of page
  • Foto van schrijverLeon

Trek to Yomi komt naar Game Pass [update]

Bijgewerkt op: 6 apr. 2022

Op de afgelopen State of Play van Playstation werd een nieuwe trailer getoond van de indie game Trek to Yomi van Leonard Menchiari en Flying Wild Hog. Deze filmische, zwart-wit trailer laat zien dat je sensei wordt vermoord en dat jij, als samoerai, wraak wilt nemen op een bloederige manier.

Hoewel er nog geen precieze releasedatum bekend is, weten we wel dat het deze lente uit moet komen. Als kers op de taart lanceert Trek to Yomi day one op Game Pass.


Update:

Devolver Digital heeft een nieuwe trailer gepubliceerd op Youtube, waarbij de releasedatum van Trek to Yomi bekend is gemaakt. De monochrome Samurai actiegame komt 5 mei aanstaande uit voor Xbox Series X|S en Xbox One en wordt op diezelfde dag toegevoegd aan Xbox Game Pass.


In de gameplay trailer die wordt gedeeld, is het genieten geblazen van maar liefst 15 minuten aan nieuw materiaal. In Trek to Yomi speel je als een jonge zwaardvechter genaamd Hiroki die de belofte doet aan zijn stervende meester om zijn stad en mensen te beschermen tegen bedreigingen.Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page