top of page
  • Foto van schrijverLeon

Truck Driver DLC 'Heading North' verder uitgesteld

Vandaag heeft SOEDESCO de beslissing genomen om Truck Driver's aankomende DLC 'Heading North' uit te brengen op een latere datum. Als gevolg van de recente update v1.33 kampt de game momenteel met technische problemen. Dit heeft ertoe geleid dat de DLC naar een latere datum is verplaatst, zodat SOEDESCO de huidige problemen kan blijven oplossen.


'Beste Truckers,


Oorspronkelijk zou de DLC 'Heading North' op 14 september uitkomen. Omdat de DLC zelf niet volledig gepolijst is, hebben we de lancering uitgesteld tot 30 september.

Terwijl deze datum nadert, zorgen andere onverwachte technische problemen als gevolg van update v.133 ervoor dat we het uitstellen. Zodra deze samenvoegproblemen zijn opgelost, kunnen we een nieuwe datum prikken, maar aangezien we dit niet nog een keer willen uitstellen, hebben we op dit moment geen vaste datum.


Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hebben de beslissing genomen om de DLC op een latere datum uit te brengen, zodat we iedereen de beste game-ervaring kunnen bieden. Dit was en zal altijd onze missie zijn - en we zijn vastbesloten om ons woord te houden.


We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie geduld en constante steun. Wees gerust, ons team zal hard blijven werken en zich concentreren op het oplossen van deze problemen.


Tot die tijd komt er meer Heading North-content op je af, dus houd ons in de gaten!'

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page