top of page
  • Foto van schrijverJolina

Twee nieuwe Game Pass games bevestigd

De maand is bijna voorbij en het is al speculeren geblazen welke games we mogen verwelkomen in Xbox Game Pass. Een aantal titels zijn inmiddels via losse berichten bekend gemaakt.

Dreamscaper

Een titel die we sowieso 3 februari mogen verwelkomen op release is Dreamscaper. De ontwikkelaars omschrijven de game als "an endlessly replayable action roguelike with a waking/dreaming gameplay cycle." Gedurende de nacht neem je het op tegen nachtmerries vanuit je onderbewustzijn, terwijl je overdag relaties onderhoudt, upgrades bij elkaar sprokkelt en de wereld verkend. De game kreeg overwegend positieve beoordelingen na zijn release op Steam en Nintendo.

Besiege Console

Op 10 februari kunnen we gaan genieten van Besiege Console, die op dezelfde datum uitkomt voor Xbox One en Xbox Series X|S. Nog een Day One toevoeging voor Xbox Game Pass dus!


In Besiege mag bouw je jouw eigen angstaanjagende belegeringswapens om ze vervolgens te gebruiken tegen forten, bataljons soldaten en gehuchten. De game is oorspronkelijk uitgekomen op Steam in februari 2020 en viel daar goed in de smaak.

A Memoir Blue

Helaas ook nog een game om te benoemen die te maken heeft gehad met uitstel. A Memoir Blue zou ook in februari uitkomen en rechtstreeks worden toegevoegd aan Xbox Game Pass, maar de release is nu opgeschoven naar 24 maart aanstaande. Ontwikkelaar Cloisters Interactive zegt:

"We have made the decision to postpone the release of A Memoir Blue to March 24th, in order to deliver a quality experience that meets our standards,"

De game draait om de relatie tussen een moeder en dochter. Miriam, de dochter, is een zwemkampioen en we beleven de game via haar herinneringen om via die weg meer te weten te komen over hun onderlinge relatie.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page