• Leon

Twee nieuwe trailers voor Game Pass game Back 4 Blood

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben gisteren twee Back 4 Blood-trailers uitgebracht, met daarin het competitieve PvP (player versus player) speltype 'Swarm'. Als onderdeel van een gesprek met de Lead Game Designer van Turtle Rock Studios, Brandon Yanez, werd gisteren tijdens E3 2021 de nieuwe Back 4 Blood – PvP gameplay-trailer onthuld.

De trailer laat zien hoe dit speltype aansluit op de coöperatieve campagne-elementen van de game, met hartverscheurende actie en een eigen draai aan strategiegames voor teams. In het speltype Swarm nemen twee teams van vier het tegen elkaar op in een reeks rondes waarvan de beste uit drie wint, terwijl teams afwisselend spelen als de Cleaners en de Ridden. Punten worden toegewezen op basis van hoelang de Cleaners in leven kunnen blijven en aanvallen van de Ridden kunnen verdragen. Het team dat de langste tijd neerzet als de Cleaners wint de wedstrijd.


Ook werd de nieuwe Back 4 Blood PvP speelbare Ridden-trailer onthuld, die een blik werpt op de verschillende speelbare Ridden beschikbaar in het speltype Swarm. Tijdens het spelen als de Ridden kunnen gamers kiezen uit negen verschillende types Ridden, inclusief de Tallboy, Bruiser, Crusher, Reeker, Exploder, Retch, Stinger, Hocker en Stalker. Elk type Ridden heeft zijn eigen unieke vaardigheden die geüpgraded kunnen worden met verbeteringen, zogenaamde mutaties, die gemeenschappelijk gebruikt kunnen worden om het team te helpen en de bovenhand te krijgen in de loop van de wedstrijd.


Recente blogposts

Alles weergeven