top of page
  • Foto van schrijverJolina

Two Point Campus komt later naar Game Pass

Two Point Campus, de aankomende universiteitsmanagementsim van Two Point Studios Limited komt naar Xbox One, Xbox Series X|S en Xbox Game Pass, maar spelers zullen er nog even op moeten wachten, aangezien de releasedatum voor Two Point Campus verschuift van 17 mei 2022 naar 9 augustus 2022.

Mark Webley, Game Director bij Two Point Studios had dit te zeggen:

"Vanaf het begin was het onze ambitie om Two Point Campus op alle pc- en consoleplatforms tegelijk uit te brengen met de kwaliteit en standaard die onze community van ons verwacht. Dit betekent dat we met Two Point Campus iets meer tijd nodig zullen hebben om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke game te leveren die op alle platforms in gelijke mate kan worden genoten. "We zullen deze extra drie maanden gebruiken om Two Point Campus voor alle platforms te optimaliseren.


Natuurlijk begrijpen we dat sommige mensen misschien teleurgesteld zijn over dit nieuws. Eerlijk gezegd zijn wij dat ook. We zijn erg enthousiast dat je aan de slag gaat in de game, maar het zou niet eerlijk zijn tegenover jou of onszelf om een ​​game uit te brengen die nog niet helemaal klaar is. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen de best mogelijke ervaring krijgt tijdens het spelen van Two Point Campus!"

In onderstaande, gloednieuwe video leggen de ontwikkelaars van Two Point Studios uit waarom ze Two Point Campus wilden maken en bespreken ze enkele van de nieuwe functies die spelers in de game kunnen verwachten. Ze beschrijven ook hoe Two Point Campus is geëvolueerd ten opzichte van hun vorige game, Two Point Hospital.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page