top of page
  • Foto van schrijverLeon

Two-Point Campus lanceert direct in Game Pass

SEGA Europe Limited en Two Point Studios Limited zijn verheugd te kunnen bevestigen dat de langverwachte game Two Point Campus op 17 mei 2022 naar Xbox Series X|S en Xbox One komt! Two Point Campus zal vanaf dag één ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass voor console en PC Game Pass.

In Two Point Campus kun je de campus van je dromen bouwen, terwijl je de levens van je studenten vormgeeft om ze het avontuur van hun leven te geven, vol betekenisvolle relaties, leuke buitenschoolse activiteiten en natuurlijk... onderwijs van topkwaliteit. Gelukkige studenten en goede cijfers leiden immers tot een verhoging van het prestige van de Campus, wat betekent dat je meer studenten kunt inschrijven en toevallig meer geld kunt verdienen... In plaats van het typische academische tarief, genieten studenten in Two Point County van tal van vreemde en prachtige cursussen, zoals Gastronomie, waar ze leren hoe ze grote culinaire hoogstandjes kunnen maken. De meer technologisch ingestelde studenten kunnen roboticalessen volgen, waar wetenschap, docenten en studenten samenkomen om gigantische robots te bouwen. Elke student heeft zijn eigen unieke karaktereigenschappen, dus je moet ervoor zorgen dat aan al hun unieke behoeften wordt voldaan om ze te ontwikkelen tot goed afgeronde individuen die de erfenis van je universiteit trots zullen zijn.

Net als Two Point Hospital is Two Point Campus een charmante, toegankelijke en diepgaande managementsim, maar voor het eerst kun je je Campus vanaf de grond opbouwen. Ontwerp stijlvolle slaapzalen voor je studenten, leg sierpaden en bossen aan en pimp je campus met nieuwe, gebruiksvriendelijke creatieve tools om je eigen educatieve meesterwerk te bouwen.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page