top of page
  • Foto van schrijverJolina

Ubisoft trekt de stekker uit Ghost Recon Frontline

Afgelopen jaar, in oktober om precies te zijn, heeft Ubisoft de free-to-play game Ghost Recon Frontline aangekondigd. Ghost Recon Frontline moest een nieuwe en nog nooit eerder vertoonde manier bieden voor spelers om het Ghost Recon-universum te verkennen, met een free-to-play, PvP first person, militaire ervaring met meer dan 100 spelers tegelijk.

Tijdens de Q1 FY2023 earnings call bijeenkomst, heeft Ubisoft de investeerders echter geïnformeerd over het feit dat de stekker uit het project wordt getrokken. Op Twitter wordt dit ook benoemd door Stephen Totilo van Axios Gaming.

Reden van annulering zou "onzekerheid over de economische omgeving" zijn. Grote kans dat Ubisoft na de eerste negatieve ontvangst vanuit de fanbase heeft ingeschat dat er geen winstgevende toekomst in zou zitten voor Ghost Recon Frontline. Ook Splinter Cell VR en nog twee andere, nog niet aangekondigde games, zijn blijkbaar gecanceld.


Ubisoft heeft nog geen mededelingen gedaan over de toekomst van de Ghost Recon gameserie. Sinds april gaan er wel geruchten dat er een nieuwe Ghost Recon game in ontwikkeling zou zijn die in 2023 een release moet krijgen, maar dit is nog niet bevestigd door Ubisoft zelf.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page