top of page
  • Foto van schrijverJolina

Ubisoft werkt aan vervolg op Immortals Fenix Rising

Als we Tom Henderson van xfire mogen geloven, is Ubisoft hard bezig aan enkele grote titels en wil het deze voor de reguliere E3 naar buiten brengen om lekken voor te zijn. Dat is niet helemaal gelukt, want dezelfde bron weet te melden dat Ubisoft een vervolg op Immortals Fenix Rising aan het ontwikkelen is.


Ubisoft Quebec is de studio die er mee aan de slag is, gezien de nieuwe vacatures die recent online kwam. De game zou nu in pre-production zijn. Verder informatie is op dit moment nog niet bevestigd, maar liefhebbers van Immortals Fenix Rising kunnen dus goed nieuws verwachten. Op zich ook niet zo gek, want de base game kreeg in 2020 lovende kritieken en ook de DLC's, waaronder Myths of the Eastern Realm en A New God, werden positief ontvangen.

Ubisoft Quebec is ook bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Assassin's Creed game. Assassin's Creed Infinity kwam vorig jaar zomer voor het eerst de kop opsteken en zou eind 2024 of begin 2025 uit moeten komen. Dat wordt dus aanpoten voor Ubisoft Quebec!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page