top of page
  • Foto van schrijverLeon

Uitbreiding voor Nederlandse game The Falconeer

Video Games Publishing Label Wired Productions en visionaire onafhankelijke ontwikkelaar Tomas Sala zijn verheugd om Edge of the World te onthullen, een belangrijke nieuwe uitbreiding voor The Falconeer voor pc en de Xbox-familie op 5 augustus.


Terwijl Tomas Sala en Wired meer uitgebreide content voor spelers blijven maken, biedt Edge of the World drie gloednieuwe minicampagnes, vergezeld van negen nieuwe missies. Bezoek de exotische Mongress Mawsprings, exclusief voor Edge of the World, ontdek oude installaties en ontdek het lot van expedities waarvan men dacht dat ze lang geleden verloren waren, of help een excentrieke klant om een ​​oud relikwie te herstellen, terwijl je een diep en archaïsch kwaad bestrijdt.

De Edge of the World-uitbreiding onthult ook twee exclusieve Legendary Ace-klassen en rijdieren. Stijg op als de Arbiter die vliegt op de rug van een Fenix, of zweef over de Grote Ursee als een Corsair aan boord van een prehistorische Pteron. Ga de lucht in en ontketen de Imperial Shocklance, een elektrisch wapen waarmee je meerdere vijanden tegelijk kunt uitschakelen.


Edge of the World ziet ook een verhoging van de levelcap van 20 naar 24 door de verschillende oude items die in de Grote Ursee kunnen worden ontdekt.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page