• Leon

Uitrol Cloud Gaming op iOS begint

Vanaf morgen, 20 april, worden er uitnodigingen verstuurd naar geselecteerde Xbox Game Pass Ultimate leden, zodat ze de beperkte bèta van Xbox Cloud Gaming voor Windows 10-pc's en Apple apparaten kunnen testen. Apple telefoons en tablets, evenals browsers zoals Edge, Safari en Google Chrome, staan ​​op het punt om hubs te worden voor gaming op console-niveau. Op xbox.com/play kun je geselecteerde games spelen.

Als je nog geen Game Pass Ultimate-abonnee bent of niet een van de uitverkorenen bent die morgen voor de bètatest is uitgenodigd, hoeft je geen zorgen te maken. De aankondiging van Microsoft van Xbox Cloud Gaming voor Windows 10 pc's en Apple apparaten omvat onder meer dat er steeds meer uitnodigingen zullen worden verstuurd aan gamers in alle 22 ondersteunde landen.


Om mee te kunnen doen met de test, heb je een bedrade USB of Bluetooth controller nodig om de games te kunnen spelen. Tevens zijn er rond vijftig titels die je kan spelen door 'Touch Controls'. Meer dan 100 spellen zullen vanaf het begin van de beperkte bèta beschikbaar zijn voor browsers.

Recente blogposts

Alles weergeven