• Jolina

Update Dying Light 2 brengt New Game+ [update]

Bijgewerkt op: 28 apr.

De ontwikkelaars van Dying Light 2 zijn druk bezig met een nieuwe, grote update voor de game. Dit is te lezen op het officiële Twitter account van de game.

Het is de derde grote update sinds de release in februari. Ontwikkelaar Techland heeft duidelijk aangegeven dat het veel waarde hecht aan feedback van de fans en er alles aan de doen om de game tot 5 jaar lang te voorzien van updates met verbeteringen en nieuwe content.

Naast diverse fixes in solo en co-op geeft Techland aan dat de update wordt voorzien van een New Game+ mode, waardoor je na het uitspelen van de story opnieuw in het verhaal kunt stappen, zonder specifieke progressie en items te verliezen. Hoe het precies is ingeregeld, is nog niet duidelijk, maar dit is een veel gevraagde feature. De update staat gepland voor het einde van de maand.


Eerder wist het al de framerate op Xbox Series S te verbeteren van 30fps naar 60fps en de volgende update is er ook eentje om je op te verheugen. Techland laat hiermee in ieder geval merken dat het zijn beloftes wil nakomen en dat zal door veel spelers enorm gewaardeerd worden.


Update 27 april:

Techland heeft laten weten dat de update 1.3.0. die New Game+ introduceert in Dying Light 2 nu live is. Dit wordt benoemd op het officiële Twitter account van de Dying Light gameserie.

De New Game+ mode is beschikbaar voor iedereen die de main story heeft uitgespeeld. Je kunt hiermee The City weer bezoeken en de verhaallijn opnieuw beleven, terwijl je andere keuzes maakt. Ook zijn er 30 nieuwe inhibitors te vinden om je health en stamina verder te boosten. De vijanden die je tegenkomt, hebben dezelfde sterkte als jouw karakter Ayden, wat voor extra uitdaging zorgt. Met deze game mode behoudt je jouw progressie op het gebied van skills en al je wapens en items. Nightrunner tools worden niet mee over genomen.


De update heeft daarnaast enkele veel voorkomende co-op bugs gefixt, waaronder ook de zogenaamde death loops. Ook is een FOV slider toegevoegd.


Recente blogposts

Alles weergeven