top of page
  • Foto van schrijverJolina

Update eFootball 2022 uitgesteld

Konami besloot vol overtuiging dat Pro Evolition Soccer toe was aan een nieuwe identiteit, toen het aankondigde dat de gameserie voortaan als eFootball Free-to-Play door het leven zou gaan. De release was echter dramatisch te noemen, met de hoeveelheid bugs en fouten. Daarnaast is er nog treurig weinig content in de game gestopt.

De ontwikkelaars moesten terug naar de tekentafels dus. Dat heeft geresulteerd in een eerste patch, die de meest grote bugs en fouten uit het spel moet halen. De aangekondigde update die extra content toevoegt, zoals Creative Teams, microtransacties en season pass, heeft helaas een ander lot gekregen.


Het ontwikkelteam heeft namelijk besloten de 1.0 update uit te stellen naar het voorjaar van 2022. De Premium Player Packs die al in de game zaten voor Creative Teams, worden tot die tijd gecanceld. Spelers die al geld hebben uitgegeven aan deze packs, krijgen een refund hiervoor.

Tot slot geeft Konami een welgemeende excuses aan de fanbase. Het is echter maar de vraag of de slechte release zomaar wordt vergeten door de fans.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page