top of page
  • Foto van schrijverJolina

Verbeterde Quick Resume optie in testfase

De Quick Resume functie is een optie die je in staat stelt veel sneller verder te gaan met de game die je aan het spelen was dan ooit tevoren. De functie houdt enkele games en/of apps tegelijkertijd slapend, zodat je ze sneller kunt gebruiken doordat je ze niet helemaal opnieuw hoeft op te starten. In combinatie met de snellere laadtijden van de Xbox Series X|S consoles, blijft er zo meer tijd over om écht te gamen en dat is natuurlijk top.


Tot op heden was deze functie echter wel een beetje onbetrouwbaar. Zo was niet altijd duidelijk welke games en apps nog slapend actief werden gehouden en welke niet. Gelukkig komt er binnenkort een update uit, die je hier meer controle over geeft, zo laat Eden Marie op haar Twitter account weten.

Met deze update kun je maximaal twee games vastpinnen in de Quick Resume optie, waardoor deze supersnel speelbaar zijn. Ze worden alleen uit dit geheugen gehaald als er een update voor deze game wordt binnen gehaald of als je de games verwijderd van je geheugen. Wanneer je een derde game probeert vast te pinnen, krijg je de vraag welke van de twee eerdere games je wilt vervangen.

De update is momenteel beschikbaar voor beta en alpha skip-ahead insiders en meestal betekent dit dat de update binnen enkele weken voor iedereen beschikbaar is.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page