• Leon

Verdien punten voor goodies met Razer

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, lanceert het RazerStore Rewards-programma. Dit beloningsprogramma biedt gamers meer mogelijkheden om Razer Silver te verdienen bij elke aankoop op Razer.

Razer Silver is een beloningsprogramma dat is ontworpen voor gamers wereldwijd. Gamers kunnen op meerdere manieren Razer Silver verdienen via allerlei Razer-platforms. Bijvoorbeeld door te gamen op Razer Cortex, spellen opwaarderen met Razer Gold, en nu ook bij elke bestelling op Razer.com.

Razer Silver kan worden ingewisseld voor allerlei Razer-producten, maar ook voor entertainment- en gamingcredits op meer dan 300 platformen, waaronder PUBG en Mobile Legends: Bang Bang. De toevoeging van RazerStore Rewards verbetert de gebruikerservaring voor gamers. Bovendien kunnen ze zo meer Razer Silver sparen voor hoogwaardige prijzen zoals de Razer Iskur of Enki.

Het RazerStore Rewards-programma is gratis. Na registratie starten deelnemers op niveau 1 en verdienen ze 25 Razer Silver voor elke dollar die ze uitgeven. Het aantal beloonde Razer Silver kan per land of regio verschillen. Deelnemers die jaarlijks meer uitgeven, bereiken niveau 2 en vervolgens niveau 3 waar ze respectievelijk 50 en 100 Razer Silver kunnen verdienen voor elke dollar die ze uitgeven. Aanmelden is eenvoudig en kan op Razer.com.

Recente blogposts

Alles weergeven