top of page
  • Leon

Vier de komst van Jack Sparrow in Sea of Thieves

Vandaag is een monumentale dag voor Sea of ​​Thieves. We vieren niet alleen de komst van seizoen drie met zijn reeks nieuwe evenementen, verbeteringen en beloningen, maar ook de epische samenwerking die Sea of ​​Thieves: A Pirate's Life is - een ongelooflijke nieuwe verhaalcampagne die Pirates of the Caribbean naar Sea of Thieves brengt.


Net als eerdere seizoenen in Sea of ​​Thieves, is seizoen drie gratis voor alle spelers en bevat het 100 niveaus van beloningen die je kunt verdienen door over de zeeën te zeilen en je bekendheid gestaag te vergroten. Evenementen met beperkte tijd kunnen je roem een ​​boost geven, net als Trials: uitgebreide sets Deeds die worden vernieuwd voor seizoen drie terwijl je het opneemt tegen inkomende tegenstanders en Tall Tales. De Plunder Pass van seizoen drie kan apart worden gekocht en voegt geheel nieuwe premium schatten toe aan de seizoensgebonden beloningspool!

In het hart van seizoen drie is Sea of ​​​​Thieves: A Pirate's Life - een verzameling van vijf zorgvuldig vervaardigde Tall Tales die een origineel verhaal vormen waarin Jack Sparrow samen met onze piratenbemanningen schittert. Spelers reizen naar vreemde, etherische rijken en duiken diep onder de golven op hun zoektocht om de snode Davy Jones te verslaan, die Jack heeft achtervolgd naar de Sea of ​​​​Thieves en dreigt het piratenleven te vernietigen tenzij zijn plannen kunnen worden gestopt.


Sea of ​​Thieves: A Pirate's Life zit boordevol nieuwe locaties, een assortiment aan gevaarlijke nieuwe vijanden, geheimen om te ontdekken en cosmetische beloningen om te verdienen. Het is een opwindende ervaring waarvan we hopen dat spelers ervan zullen genieten om samen met de legendarische Captain Jack Sparrow in te duiken.


De zeeën veranderen altijd en de nieuwe vijanden die je tijdens seizoen drie tegenkomt, zijn niet alleen beperkt tot de nieuwste Tall Tales. Trident-zwaaiende sirenes van de diepe, wendbare piraten Phantoms en logge Ocean Crawlers zijn over de hele wereld ontwaakt, wat betekent dat er nieuwe bedreigingen kunnen ontstaan ​​tijdens elke reis over de zeeën. Wees klaar om na te denken en nieuwe strategieën te leren om je leven, je schip en je schat te beschermen! Sluwe piraten kunnen zelfs een Trident of Dark Tides van een gevallen Sirene strikken en deze zelf hanteren, een aanvulling op het gebruikelijke arsenaal dat zeker nuttig zal zijn wanneer je tegenover deze nieuwe vijanden staat.

Om de komst van Jack Sparrow en zijn toegewijde bemanning te vieren, wordt in seizoen drie het Pirate Emporium met speciale items rond Pirates of the Caribbean gehost. De Captain Jack Sparrow Crew Set bevat kostuums die zijn geïnspireerd op Jacks eigen iconische look, samen met outfits die zijn trouwe scheepsmaten vertegenwoordigen, terwijl je met de Eternal Freedom Ship Collection een eerbetoon kunt brengen aan Jacks zeevarende trots en vreugde. Een assortiment nieuwe Jack Sparrow Emotes geeft een aantal klassieke Sea of ​​Thieves-gebaren een nieuw leven, en last but not least vindt de trouwe Prison Dog een welverdiend thuis in onze collectie honden.


Elders zullen spelers die de Season Three Plunder Pass ophalen extra beloningen ontgrendelen als ze Roem verdienen, die allemaal - van het Shining Pegasus-kostuum en wapens tot premium keuzes uit de opwindende Thunderous Fury-scheepsset - zo nieuw zijn dat zelfs het Emporium niet heeft ze nog op voorraad!
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page