top of page
  • Foto van schrijverJolina

Voorlopig geen nieuwe Battlefield 2042 content

De slechte release van Battlefield 2042 is inmiddels zo ongeveer een gebed zonder einde geworden. Nadat de game vorig jaar werd uitgesteld, was de release een ramp en regende het negatieve reviews. Ook wij zijn behoorlijk kritisch geweest in onze review.


Volgens bronnen schijnt EA na te denken over een noodplan voor de game, waarbij één van de opties is om Battlefield 2042 free-to-play te maken. Helaas eindigt de malaise hier niet, want vandaag is de game weer negatief in het nieuws.

Vandaag brengt EA via de officiële kanalen het bericht naar buiten dat de nieuwe contentupdate die Season 1 had moeten brengen, is uitgesteld. Hoofdreden hiervoor is dat ze willen luisteren naar de feedback die rondgaat sinds de release van de game om zo enkele verbeteringen toe te passen. Om hier volledig op te kunnen focussen, voelen ze zich genoodzaakt om de ontwikkeling van nieuwe content voor nu uit te stellen tot aan de zomer.

De wonden zijn inmiddels heel diep en het is de vraag of pleisters nog voldoende redding zijn, maar tegelijkertijd wordt aan alle spelers die een Gold of Ultimate versie van de game hebben aangeschaft en kleine tegemoetkoming gedaan in de vorm van de Steadfast Exclusive Legendary Bundle. De bundel bevat onder andere enkele skins, een melee wapen en nog wat kleine custimization items.

Of het voldoende is om het imago van Battlefield 2042 in positieve zin te keren? Wij betwijfelen het... Wordt vast vervolgd.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page