top of page
  • Foto van schrijverJolina

Voormalig Activision Blizzard veteranen vormen eigen studio

Cédric Maréchal, een veteraan in de game industrie en voormalig werknemer van onder andere Activision Blizzard, Sega en Videndi Games, is CEO geworden van een nieuwe ontwikkelstudio genaamd New Tales. De studio heeft zich gevestigd in Parijs en gaat werken aan eigen IP's.

Ook andere teamleden hebben een verleden bij Activision Blizzard en Videndi Games, zoals Benoit Dufour, Delphine Le Corre en Emmanuel Obert. Ze ontvangen daarnaast ondersteuning van enkele senior adviseurs zoals Ray Gresko, Julia Humphreys en Ray Gresko, die ook alledrie een Blizzard verleden hebben.


Cédric Maréchal: "We hebben een team van gepassioneerde gamers gevormd met een ongeëvenaarde mate van ervaring, met een aantal van de grootste IP's en spelersgemeenschappen. Gaming heeft zelden zo'n opwindende tijd gekend, gevoed door tonnen innovatie en creativiteit. De frequentie van nieuwe releases blijft snel stijgen, wat de behoefte aan grote internationale publicaties versterkt.


"New Tales is een one-stop-shop publishing-oplossing waar we gaan werken met ontwikkelaars, als één verenigd team, toegewijd aan het maximaliseren van succes. We bouwen ook aan onze interne productiemogelijkheden om onze eigen games en IP's te ontwikkelen. We zijn Ik kijk ernaar uit om de krachten te bundelen met mensen die onze waarden en passie delen!"

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page