• Leon

Windows 11 brengt verbeteringen voor Xbox Game Pass op PC

Tijdens het What's Next for Windows-evenement, heeft Microsoft de volgende generatie Windows aangekondigd: Windows 11. Videogames zijn altijd fundamenteel geweest voor Windows. We zien Windows als een magische plek, waar iedereen kan spelen, contact maken met vrienden en creëren. Vandaag zijn we verheugd Windows 11 aan te bieden, met betere graphics, een geweldige snelheid en een fantastische selectie games.


Games worden mooier dan ooit dankzij Auto HDR, een unieke functie voor Windows 11 die titels verbetert die zijn ontworpen onder DirectX 11 of hoger en die tot nu toe alleen SDR (Standard Dynamic Range) bood, want je voegt automatisch HDR toe. Hierdoor kunnen compatibele games een breder scala aan kleuren en helderheid weergeven, wat het beeld verrijkt en verdiept.

Natuurlijk zouden graphics en snelheid niets zijn zonder games. Daarom hebben we Xbox Game Pass voor pc gemaakt, een abonnement dat je toegang geeft tot een bibliotheek met meer dan 100 kwaliteitstitels en een breed scala aan genres op pc. De Game Pass is ontworpen om iedereen de kans te geven om te spelen. En met de Xbox app die nu rechtstreeks in Windows 11 is opgenomen, is toegang tot Game Pass nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met Xbox Game Pass Ultimate kun je Xbox Cloud Gaming uitproberen op een Windows pc via je internetbrowser: zelfs een instapcomputer laat je de nieuwste Xbox games ontdekken. We hebben onlangs aangekondigd dat cloud gaming rechtstreeks in de Xbox app op pc wordt geïntegreerd.

Recente blogposts

Alles weergeven