top of page
  • Foto van schrijverLeon

World War Z Aftermath krijgt fysieke release

Vandaag heeft Koch Media, samen met ontwikkelaar Saber Interactive, de fysieke release van World War Z Aftermath aangekondigd. World War Z Aftermath is vanaf 21 september 2021 verkrijgbaar voor Xbox One.

World War Z: Aftermath voor Xbox One is de ultieme co-op zombie shooter gebaseerd op de blockbuster van Paramount Pictures. Aftermath is een evolutie van de originele World War Z game, waar al meer dan 15 miljoen spelers zich in vastgebeten hebben. Voor het eerst kunnen spelers door middel van cross-play op consoles en pc proberen de zombie Apocalyps tegen te houden. Samen met drie vrienden (of alleen met AI-teamgenoten) neem je het op tegen hordes bloeddorstige zombies in zenuwslopende verhalen die zich afspelen in locaties over de hele wereld.

Nieuwe verhalen van in een door oorlog verslonden wereld

Herover Vaticaanstad in een epische Romeinse confrontatie en werk samen met overlevenden op het ingesneeuwde Russische schiereiland Kamchatka. Speel als nieuwe en terugkerende personages, hak ze in de pan met een gloednieuw melee-systeem en verpulver de zekes met unieke moves, perks en dual-wield wapens zoals de sikkel en hakmes-combinatie. Ook staan er nieuwe ondode monsters in je weg, zoals een zwerm vleesetende ratten.

Next-gen zombiezwermen

Speel World War Z: Aftermath in glorieus 4K en 60fps. Houd het vol tegen steeds groter wordende zombiegolven in de nieuwe Horde Mode XL modus, met meer zombies in beeld dan eerder mogelijk was.

Diepe progressie en een nieuw perspectief

Aftermath biedt een bloedstollend nieuw perspectief met de spannende nieuwe First-Person Mode. Level Up met acht unieke classes: de Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster en de nieuwe Vanguard class, elk met hun eigen unieke speelstijl. Pas je wapens aan en voltooi dagelijkse missies met speciale modifiers voor bonusbeloningen.

De bloedstollende zombie shooter World War Z, wereldwijd gespeeld door meer dan 15 miljoen mensen. World War Z, geïnspireerd door de gelijknamige Paramount Pictures film, richt zich op snelle third-person shooter gameplay met honderden zombies tegelijkertijd.

De mensheid staat op het punt om uitgeroeid te worden. De ondode Apocalyps verspreidt zich van New York tot Moskou, Jeruzalem en mee. Een klein groepje geharde overlevenden slaan de handen ineen om de hordes te verslaan.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page