top of page
  • Jolina

Xbox Design Lab update op komst

Afgelopen jaar was het Xbox Design Lab tijdelijk gesloten, voordat het weer werd geopend met de vernieuwde mogelijkheid om Xbox Series X|S controllers te customizen. Destijds werd door Microsoft aangegeven dat men het Xbox Design Lab wilde blijven ontwikkelen.


Nu is het Xbox Design Lab weer tijdelijk gesloten. Het lijkt geen permanente sluiting te zijn, want er is een veelbelovende tekst geplaats:


"Wacht tot je ziet waar we aan werken. Onze labtechnici zeggen dat het niet lang meer zal duren, dus maak je geen zorgen: Xbox Design Lab komt snel weer terug."

Misschien is het toeval en werkt men aan verbeteringen in het Lab zelf, maar het toeval wil ook dat we ons in de tijdlijn zeer kort op de Xbox & Bethesda showcase bevinden, die 12 juni aanstaande plaatsvindt.


Het zou zomaar kunnen dat we tijdens deze showcase te horen krijgen welke ontwikkeling het Xbox Design Lab gaat doormaken. Vooralsnog blijft het speculeren en koffiedik kijken, maar dat er iets staat te gebeuren met het Xbox Design Lab, dat lijkt zeker.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page