top of page
  • Foto van schrijverJolina

Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core aangekondigd

Met de eerste Xbox Elite controller, uitgebracht in 2015, wilde Microsoft gamers een nieuwe manier bieden om op je allerbest te spelen. Daarom is er een premium gaming controller ontwikkeld die een ongekende aanpassingscapaciteit biedt, zodat je kunt spelen met een specifieke setup die het beste bij je past.

Vandaag zet Microsoft deze inspanningen voort door de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core aan te kondigen, in witte versie. Het is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de meest competitieve spelers, het legt zijn uitzonderlijke prestaties, aanpassingsmogelijkheden en lange levensduur in jouw handen.

De nieuwe Elite controller is, in tegenstelling tot de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 niet standaard uitgerust met losse paddles, sticks en andere onderdelen. Daarvoor moet je het complete component pack aanschaffen.

In het component pack zitten:

  • 1 verwisselbare navigatiepad (standaard)

  • 4 verwisselbare duimsticks (2 klassiek, 1 hoog, 1 koepel)

  • 4 paddles (2 middelgroot, 2 mini)

  • 1 draagtas

  • 1 oplaadstation

  • 1 USB-C-kabel

De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core (wit) en het Complete Compontent Pack zijn nu beschikbaar als pre-order voor €129,99 en €59,99.

Naast de aankondiging van de witte Core Elite controller, was er nog een grote aankondiging. Het Xbox Design Lab krijgt namelijk de nieuwe optie om je Elite controller van een tof, gepersonaliseerd kleurtje te voorzien!

Het is nu nog onduidelijk hoeveel mogelijkheden in kleur en aanpassingen dit brengt, maar zodra hierover meer informatie bekend wordt gemaakt, delen we dit uiteraard met jullie.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page