top of page
  • Foto van schrijverJolina

Xbox en Bethesda kondigen Developer_Direct aan

Vandaag hebben Xbox en Bethesda de aanstaande Developer_Direct op woensdag 25 januari om 21.00 uur CET aangekondigd, waar je meer te weten kunt komen over enkele games die de komende maanden naar Xbox, pc en Game Pass komen, waaronder Forza Motorsport, Minecraft Legends, Redfall en het volgende hoofdstuk van The Elder Scrolls Online.

Gepresenteerd door gamemakers van studio's, zoals Arkane Austin, Mojang Studios, Turn 10 Studios en ZeniMax Online Studios, zal de Developer_Direct zich richten op de belangrijkste kenmerken, uitgebreide gameplay tonen en de nieuwste informatie voor Xbox games die in de komende maanden worden gelanceerd.

Na de Developer_Direct kun je ook een evenement vinden dat volledig gewijd is aan het volgende ESO-hoofdstuk, gepresenteerd door Zenimax Online Studios, dat alle details zal onthullen die de leden van de community zullen bekoren.

Om Starfield, de nieuwe game van Bethesda Game Studio, alle tijd te geven die nodig is om het in detail te presenteren, wordt er een speciaal evenement voorbereid.

Houd de sociale media van Xbox en Bethesda in de gaten voor meer informatie over de Developer_Direct die op 25 januari om 21.00 uur plaatsvindt.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page