top of page
  • Foto van schrijverJolina

Xbox Game Pass familie abonnement zet eerste stapjes

Enkele maanden geleden werd al gesproken over een zogenaamd Xbox Game Pass familie abonnement, waarbij meerdere gezinsleden de voordelen van een Xbox Game Pass abonnement zouden kunnen delen. Veel details waren destijds nog niet bekend.

Nu zet het familieplan van Microsoft zijn eerste stapjes. Xbox Insiders uit Colombia en Ierland hebben momenteel de kans om het nieuwe Xbox Game Pass familie abonnement uit te testen.

Voor deze Insiders geldt dat het huidige Xbox Game Pass-abonnement wordt omgezet naar het nieuwe abonnement, maar spelers die aanhaken op een bestaand familie abonnement moeten hun individuele abonnement handmatig annuleren of wachten tot ze verlopen.


De prijs voor Insiders in Ierland is momenteel vastgesteld op €21,99 per maand, zoals te zien in de afbeelding hieronder. Er schijnen maximaal 4 accounts op hetzelfde abonnement te kunnen meegenieten van alle Xbox Game Pass Ultimate voordelen, inclusief cloud gaming.

Of, hoe, wanneer en in welke vorm deze vorm ook beschikbaar komt in Nederland, is nog niet duidelijk. Maar we kunnen wel zeggen dat de eerste stapjes inmiddels gezet zijn!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page