• Jolina

Xbox Game Pass teaser verwijst naar 'something orange' [Update]

Bijgewerkt op: 10 nov. 2021

Op Twitter is een bijzonder teaser opgedoken in de week waarin we toeleven naar het 20-jarig jubileum van Xbox. Op het officiële account van Xbox Game Pass is het volgende te lezen:

Er wordt dus verwezen naar iets met de kleur 'oranje'. Wij moesten gelijk denken aan The Orange Box, die mogelijk naar Xbox Game Pass komt, maar er zijn natuurlijk meer verklaringen mogelijk voor deze opmerking, zoals een link naar Crunchyroll, Garfield of mogelijk toch een verwijzing naar iets wat met de Xbox Game Pass release van Forza Horizon 5 te maken heeft.

Het blijft vooralsnog bij speculaties. We moeten de officiële berichtgeving rondom deze teaser daarom rustig afwachten.


Update 10 november:

Xbox heeft de 'Orange' teaser uit de doeken gedaan. Helaas, geen Orange Box, maar wel iets anders cools. Xbox is namelijk de samenwerking aangegaan met Crunchyroll, het wereldwijde Anime merk. Vanaf vandaag kunnen Xbox Game Pass Ultimate abonnees meer uit anime halen met 75 dagen gratis Crunchyroll Premium: Mega Fan.

Met Mega Fan kunnen leden genieten van meer dan 1.000 series zonder advertenties, met toegang tot nieuwe afleveringen die een uur na de première in Japan worden uitgezonden, en meer! Geweldige titels zoals 'One Piece', 'My Hero Academia', 'Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba' en meer zijn nu beschikbaar om te streamen en te genieten.


Ultimate abonnees die nieuw zijn bij Crunchyroll Premium komen in aanmerking om een proefabonnement van 75 dagen te claimen via de Perks-galerij op hun Xbox console, via de Xbox-app of via de mobiele Xbox Game Pass app op iOS en Android. Zodra het voordeel is geclaimd, worden leden doorverwezen naar de Crunchyroll-site om hun abonnement te activeren. Zorg ervoor dat je deze aanbieding voor 8 februari 2022 claimt!

Recente blogposts

Alles weergeven