• Jolina

Xbox Gaming december winactie [update]

Bijgewerkt op: 5 jan.

Het einde van het jaar is weer bijna in zicht en dat betekent een aantal dingen. Uiteraard kijken we terug op wat we dit jaar allemaal bereikt hebben. Zo is onze vernieuwde website alweer bijna een jaar in de lucht, groeit ons YouTube kanaal nog elke dag en zijn we nog steeds de grootste, leukste en gezelligste Nederlandstalige Xbox community van de lage landen op Facebook met onze pagina en groep. Geweldig toch?!


De maand december staat natuurlijk ook garant voor enkele mooie feestdagen. Zo is de Goedheiligman inmiddels aangekomen in ons kikkerlandje en viert hij op 5 december zijn verjaardag. Ook de kerstdagen en oudjaar beloven vaak veel lekker eten, familiebezoek en .... juist... cadeaus!

Omdat we zo'n mooi jaar met jullie achter de rug hebben en we nog jarenlang van deze community willen genieten, willen we dit jaar ook iets terug doen. We hebben daarom, met hulp van onze contacten, een SUPER VETTE WINACTIE opgetuigd voor de maand december. Wanneer dan in december? De hele maand! Elke dag opnieuw, wel 31 dagen lang.


Ja, dat lees je goed. We gaan in de maand december ELKE DAG prijzen weggeven! En niet de minste prijzen, dat garanderen we jullie. In totaal gaan we, hou je vast... voor meer dan €3000,- aan prijzen weggeven! WATTTTTT!?!


In onderstaande teaser video kun je alvast een glimp opvangen van enkele items die je kunt winnen, met onder andere hardware, fysieke games, digitale codes en goodies.

Wat moet je doen om te winnen?

Meedoen is heel simpel. De actie volgt het principe van een kraskalender. Elke dag wordt er een 'vakje' van de kalender open gemaakt. De dag van tevoren gaat dit elke keer van start met een aankondiging op onze Facebook pagina. Hier zie je welke acties je moet doorlopen om kans te maken. De ochtend zelf vindt een onthulling plaats en dan heb je nog enkele uren de tijd om deel te nemen. De eerste aankondiging is dus al 30 november aanstaande, voor een winkans op 1 december. Houd onze pagina dus goed in de gaten, want je maakt elke dag kans!*


*Let op: Om deel te nemen moet je woonachtig zijn in Nederland of België. Ben je onder de 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van je ouders om deel te nemen. Over de prijzen en winnaars wordt niet gediscussieerd.We wensen jullie een prachtige feestmaand toe! - Team Xbox Gaming -


Overzicht prijzen - Week 1

De eerste week van onze winactie is een geweldig succes geweest! We hebben in 7 dagen tijd maar liefst 18 games weggegeven.


1 december: Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2

2 december: Tour de France 2021, WRC 10 en Life is Strange: True Colors

3 december: Crazy Gravity, Immortus Temporus, Lucid Cycle en Train Station Renovation

4 december: Back 4 Blood en ESO Blackwood met ESO Crowns Pack

5 december: Dark Pictures: House of Ashes, Little Nightmares II, Scarlet Nexus en Tales of Arise

6 december: Train Station Renovation, Escape Sequence, Shiro en ReactorX

7 december: Overcooked: All You Can Eat, King of Seas, Greak: Memories of Azur en The Artful Escape


Overzicht prijzen - Week 2

Ook de tweede week van onze winactie was een daverend succes! We hebben in 7 dagen tijd maar liefst 19 games weggegeven, 2 hardware items en een hoop goodies.


8 december: Bus Simulator 21 met Man Pack DLC, Lost in Random en Knockout City

9 december: Razer Seiren Mini, F1 2021, Hot Wheels Unleashed en Hot Wheels Unleashed goodies

10 december: Call of Duty: Vanguard, Crash Bandicoot 4: It's About Time en Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2

11 december: Chivalry II, Observer System Redux, Samurai Warrior 5, Tokyo 2020 en een goodie pakket met o.a. 2 Ubisoft Heroes en Watch Dogs Legion steelcase

12 december: A Plague Tale: Innocence, Aliens Fireteam Elite, Hood: Outlaws & Legends en Insurgency Sandstorm

13 december: Rover Mechanic Simulator, Escape Sequence, Shiro en ReactorX

14 december: Teufel Cage (Gen 2) Headset


Overzicht prijzen - Week 3

Ook in de derde week van onze winactie hebben we behoorlijk wat toffe prijzen uitgedeeld! We hebben in 7 dagen tijd maar liefst 16 games en 1 hardware item weggegeven. En dan moeten de echte feestdagen nog volgen...


15 december: Bus Simulator 21 met Man Pack DLC, Back 4 Blood en The Artful Escape

16 december: ESO Blackwood met Crowns Pack DLC en Skyrim Anniversary Edition

17 december: Crysis Trilogy Remastered en Back 4 Blood

18 december: Nacon Pro Compact Controller, FIFA 22 en F1 2021

19 december: Aliens Fireteam Elite en Insurgency Sandstorm

20 december: Among The Sleep: Enhanced Edition, Kaze and the Wild Masks en Monstrum

21 december: Bus Simulator 21 met Man Pack DLC en Back 4 Blood

Overzicht prijzen - Week 4

Wat voelt het toch goed om een hele maand voor Sinterklaas en Kerstman te spelen! We hebben in week 4 maar liefst 15 games, toffe goodies en 1 hardware item weggegeven.


22 december: Crash Bandicoot 4: It's About Time en Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2

23 december: The Artful Escape, Merek's Market en Truck Driver

24 december: A Plague Tale: Innocence en Hood: Outlaws & Legends

25 december: Nacon Revolution X Pro Controller

26 december: Dungeons & Dragons: Dark Alliance, King's Bounty II, MotoGP 21, Sniper Ghost Warrior Contracts 2, Assassin's Creed Valhalla goodies, Far Cry 6 t-shirt en 2 Ubisoft Heroes

27 december: Disco Elysium: The Final Cut

28 december: Worms Rumble, Rover Mechanic Simulator en Train Station Renovation


Overzicht prijzen - Week 5

December heeft natuurlijk 31 dagen dus officieel hebben we ook nog een 5e week gehad met dikke prijzen! We hebben in deze (korte) week 3 games en 4 hardware item weggegeven met als bonus nog de Motorola smartphone op 1 januari. Happy new year allemaal!


29 december: Crash Bandicoot 4: It's About Time

30 december: Back 4 Blood en Crysis Trilogy Remastered

31 december: een Trust Carus Headset, een Trust Duo Charge Dock en een Space Jam: A New Legacy Exclusieve Xbox controller (draadloos)

1 januari: Motorola Edge 20 Pro smartphone


Recente blogposts

Alles weergeven