• Jolina

Xbox Gaming december winactie

Het einde van het jaar is weer bijna in zicht en dat betekent een aantal dingen. Uiteraard kijken we terug op wat we dit jaar allemaal bereikt hebben. Zo is onze vernieuwde website alweer bijna een jaar in de lucht, groeit ons YouTube kanaal nog elke dag en zijn we nog steeds de grootste, leukste en gezelligste Nederlandstalige Xbox community van de lage landen op Facebook met onze pagina en groep. Geweldig toch?!


De maand december staat natuurlijk ook garant voor enkele mooie feestdagen. Zo is de Goedheiligman inmiddels aangekomen in ons kikkerlandje en viert hij op 5 december zijn verjaardag. Ook de kerstdagen en oudjaar beloven vaak veel lekker eten, familiebezoek en .... juist... cadeaus!

Omdat we zo'n mooi jaar met jullie achter de rug hebben en we nog jarenlang van deze community willen genieten, willen we dit jaar ook iets terug doen. We hebben daarom, met hulp van onze contacten, een SUPER VETTE WINACTIE opgetuigd voor de maand december. Wanneer dan in december? De hele maand! Elke dag opnieuw, wel 31 dagen lang.


Ja, dat lees je goed. We gaan in de maand december ELKE DAG prijzen weggeven! En niet de minste prijzen, dat garanderen we jullie. In totaal gaan we, hou je vast... voor meer dan €3000,- aan prijzen weggeven! WATTTTTT!?!


In onderstaande teaser video kun je alvast een glimp opvangen van enkele items die je kunt winnen, met onder andere hardware, fysieke games, digitale codes en goodies.

Wat moet je doen om te winnen?

Meedoen is heel simpel. De actie volgt het principe van een kraskalender. Elke dag wordt er een 'vakje' van de kalender open gemaakt. De dag van tevoren gaat dit elke keer van start met een aankondiging op onze Facebook pagina. Hier zie je welke acties je moet doorlopen om kans te maken. De ochtend zelf vindt een onthulling plaats en dan heb je nog enkele uren de tijd om deel te nemen. De eerste aankondiging is dus al 30 november aanstaande, voor een winkans op 1 december. Houd onze pagina dus goed in de gaten, want je maakt elke dag kans!*


*Let op: Om deel te nemen moet je woonachtig zijn in Nederland of België. Ben je onder de 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van je ouders om deel te nemen. Over de prijzen en winnaars wordt niet gediscussieerd.We wensen jullie een prachtige feestmaand toe! - Team Xbox Gaming -

Recente blogposts

Alles weergeven