• Leon

Xbox is officiële partner van Battlefield 2042

Electronic Arts en DICE hebben de officiële partners onthuld voor Battlefield 2042, het langverwachte nieuwe deel in de beroemde Battlefield-franchise. Het gaat onder andere om Microsoft, Polaris en Western Digital.

Eerder deze maand hebben EA en DICE de game onthuld met de officiële onthullingstrailer van Battlefield 2042, en een paar dagen later konden spelers een eerste blik op de gameplay werpen met de officiële gameplay-trailer. Bij de onthulling liet DICE de eerste van drie unieke multiplayer-ervaringen in het spel zien: All-Out Warfare. Onder deze spelervaring valt de volgende generatie van de populaire modes Conquest en Breakthrough, nu met maximaal 128 spelers op next-gen consoles, plus de grootste maps ooit voor de franchise, boordevol dynamisch weer, spelbepalende gevaarlijke omgevingen en spectaculaire wereldgebeurtenissen.

Ter ondersteuning van Battlefield 2042 is EA verschillende samenwerkingen aangegaan met toonaangevende internationale merken om ervoor te zorgen dat het volgende deel van de Battlefield-franchise het beste deel ooit wordt. Deze partners zijn onder andere:

  • De officiële Battlefield 2042-consolepartner - Xbox: EA en Xbox werken samen om van de Xbox Series X|S de officiële console voor Battlefield 2042 te maken.

  • De officiële Battlefield 2042-partner voor off-roadvoertuigen - Polaris: EA en Polaris werken samen en bieden spelers de kans om in Battlefield 2042 authentieke Polaris-voertuigen te besturen, inclusief de Polaris Sportsman ATV en de RZR Recreational Side-by-Side.

  • De officiële Battlefield 2042-partner voor game-opslag - WD_BLACK: Het WD_BLACK-merk van EA en Western Digital streeft ernaar om Battlefield 2042-gamers de best mogelijke spelervaring te bieden voor een enorme nieuwe wereld met realistische maps en dynamische gameplay.

Op 22 juli onthult het team van DICE LA de volgende grote spelervaring voor Battlefield 2042 op EA PLAY Live. Deze nieuwe ervaring is een gloednieuw speltype, gemaakt als een liefdesverklaring voor Battlefield-fans, en een ervaring waarin spelers zich direct thuis zullen voelen. Hazard Zone, de derde spelervaring voor Battlefield 2042, is een gloednieuw, bloedstollend squad-based speltype en een moderne interpretatie van de multiplayer-ervaring, waarover we meer zullen vertellen als de release nadert.


Recente blogposts

Alles weergeven