top of page
  • Foto van schrijverJolina

Xbox Spring Sale is live

Het voorjaar hangt in de lucht en dat is te merken aan de Store, de Xbox Spring Sale is namelijk live! Hierdoor zijn verschillende games en DLC met tot wel 80% afgeprijsd en dat voor twee weken lang. Uiteraard laten we jullie niet verdrinken in de grote hoeveelheid aanbiedingen en daarom hebben we enkele interessante tips voor jullie op een rij gezet.


Tip 1: Red Dead Redemption 2

Voor wie deze game nog nooit gespeeld heeft, ligt hier een interessante mogelijkheid. Red Dead Redemption 2 is momenteel 55% afgeprijsd en voor deze prijs is dat erg veel waar voor je geld, zelfs al kies je er voor om alleen de story te spelen (die overigens ook los aan te schaffen is met 35% korting op dit moment).

De game speelt zich af in het Amerika van 1899. Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?


Tip 2: BioShock: The Collection

BioShock: The Collection is een prachtige collectie van maar liefst drie games: BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: Complete Edition. Met 80% korting kun je voor nog geen tientje uren genieten van de onvergetelijke, lugubere werelden en monumentale verhalen van de bekroonde BioShock-serie.

Tip 3: DAKAR 18

Ook raceliefhebbers komen behoorlijk aan hun trekken met de huidige Sale. Zo is DAKAR 18 aan te schaffen met 80% korting. DAKAR 18 is een realistische simulatie van de wereldberoemde jaarlijkse rally van de Amaury Sport Organization (A.S.O.) in Zuid-Amerika met verbluffende beelden en allerlei verschillende voertuigen, waaronder motoren, auto's, vrachtwagens, quads en SxS. De game is zowel offline als in multiplayer modus te spelen. Genoeg te crossen dus!

Tip 4: LEGO Jurassic World

Helaas is bekend gemaakt dat we nog iets langer moeten wachten op LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, maar dat betekent niet dat LEGO fans op hun handen hoeven te gaan zitten. LEGO Jurassic Park is namelijk 70% afgeprijsd en persoonlijk vind ik dit nog steeds één van de leukste LEGO games op het Xbox platform. Zeker voor de kleinere gamers onder ons dus een dikke aanrader, al is er natuurlijk niks mis mee als je deze game zelf ook gewoon heel leuk vindt.

Tip 5: Rad Rodgers

De laatste tip die ik jullie mee wil geven is die van Rad Rogers, een kleurrijke platformer game. Ook deze game is met 80% afgeprijsd en dat biedt een buitenkansje om je backlog wat uit te breiden.

Rad is een onstuimige jongen die misschien te veel games speelt. Na 's nachts ingedut te zijn na een lange gamesessie, wordt Rad wakker en ziet hoe zijn oude console zichzelf aanzet. Opeens wordt hij door een draaikolk zijn tv ingezogen en wordt hij de ster in zijn eigen videogame. Deze game brengt de platformspellen van de jaren '90 terug en is geïnspireerd door klassiekers als Commander Keen, Conker, Ruff'n'Tumble en Jazz Jackrabbit. Klinkt interessant, toch?


De volledige Sale is hier terug te vinden.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page