top of page
  • Foto van schrijverLeon

Xbox viert feest ter ere van 20-jarig bestaan

Tot en met november 2021 viert Xbox 20 jaar gamen, om de eerste console lancering in Noord-Amerika, gevolgd door de hele wereld te herdenken.

In 2001 ontmoetten fans Master Chief en Cortana voor het eerst. Spelen op Xbox betekende dat je je console met drie (of meer!) kabels moest aansluiten op een standaard-tv, games vooraf bestelde en in de rij stond bij je favoriete winkel om ze op te halen en games speelde alleen of bij een vriend thuis op de bank.

Kijkend naar het heden, en gamen ziet er totaal anders uit! Je kunt een verscheidenheid aan games spelen met vele diverse helden dan ooit tevoren, met vrienden over de hele wereld op een console, je laptop of mobiel.

Hieronder staan ​​een paar manieren waarop we het feest beginnen. Houd xbox.com/20Years in de gaten voor meer informatie over geplande vieringen.

Daarnaast houdt Xbox je graag op de hoogte van aanstaande plannen voor het 20-jarig jubileum van Xbox, want ze zullen binnenkort meer spannende details delen.

We vieren 20 jaar Xbox reeds met...

#Xbox20: Dit feest draait helemaal om jou en we willen horen wat Xbox voor jou betekent. Gebruik #Xbox20 op sociale media om je favoriete Xbox momenten, herinneringen, verhalen, vriendschappen, prestaties ... alles te delen! Xbox zal tot en met 15 november heel veel vragen stellen op de sociale kanalen van Xbox en je antwoorden onder de aandacht brengen, dus houd het in de gaten.

• Ga naar de Xbox Gear Shop voor de eerste reeks officiële gear voor het 20-jarig jubileum van Xbox.

• Pronk met je liefde voor Xbox en Halo met gratis achtergronden met een jubileumthema.

• Registreer je vandaag nog voor Xbox FanFest om deel te nemen aan FanFest-activiteiten ter ere van het 20-jarig jubileum, waaronder exclusieve winacties, FanFest gear en digitale ervaringen.

• Personaliseer je Xbox ervaring: bekijk de nieuwe 20-jarige gamerafbeelding en het "The Original" -profielthema in je menu "Customize Profile". Voor eigenaars van Xbox Series X | S is de dynamische achtergrond "The Original" beschikbaar in het personalisatie menu.

• Op zoek naar iets nieuws om te spelen? Bekijk deze verzameling met enkele van de beste games die de geschiedenis van Xbox hebben gemarkeerd. Je kunt de gamecollectie ook op je Xbox-console vinden door in de Store naar "Xbox Anniversary" te zoeken.

• Xbox houdt het plezier gaande tot november met meer aankondigingen, activiteiten en manieren om te vieren. Bezoek xbox.com/20Years voor actuele informatie over jubileumactiviteiten gedurende het jaar.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page