• Jolina

Xcloud komt eraan!

Bijgewerkt op: 4 feb 2021

Kareem Choudhry, corporate vice president cloud gaming bij Microsoft, publiceerde vandaag een blogpost met de volledige line-up van meer dan 150 games die Xbox Game Pass Ultimate leden via de cloud kunnen spelen in 22 landen, waaronder Nederland en België, vanaf 15 september zonder extra kosten. Dankzij de cloud genieten Ultimate leden van continuïteit wanneer ze niet achter hun console zitten, toegang tot het Xbox ecosysteem op meerdere apparaten, en is het nu gemakkelijker dan ooit om games met vrienden te spelen.


Het nieuws van vandaag geeft informatie over de titels die beschikbaar zijn via cloud gaming met Xbox Game Pass Ultimate. Gamers hebben toegang tot 167 spellen wanneer deze feature beschikbaar komt, en de catalogus wordt regelmatig bijgewerkt.


Microsoft is ook verheugd om te delen dat Minecraft Dungeons beschikbaar zal zijn met volledig geoptimaliseerde, native touch controls en een opnieuw ontworpen gebruikersinterface voor eenvoudige navigatie op kleinere schermen. Dit betekent dat er geen controller nodig is als dat je voorkeur heeft.


Bovendien hebben we ook de volgende ronde met titels onthuld die vanaf 17 september naar Xbox Game Pass komen, waaronder:

Week van 14 september:

· Company of Heroes 2, 17 september (Xbox Game Pass voor pc, Xbox Game Pass Ultimate)


Week van 21 september:

· Halo 3: ODST, 22 september (Android, Xbox Game Pass voor pc en Xbox Game Pass Ultimate)

· Destiny 2: Shadowkeep & Forsaken, 22 september (Android, Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass Ultimate)

· Night in the Woods, 24 september (Android, Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass voor pc en Xbox Game Pass Ultimate)

· Warhammer: Vermintide 2, 24 september (Android, Xbox Game Pass voor console, Xbox Game Pass Ultimate)

Recente blogposts

Alles weergeven