Het team van Xbox Gaming

Leer ons kennen

Het team van Xbox Gaming

jolina

Jolina Heijmans

Eindredactie / Recensist
 

Jolina zit al sinds 2015 bij de club en heeft zich opgewerkt tot de moeder Teresa en drijfkracht achter bijna alle aspecten van zowel de website als de groep. Haar reviews zijn altijd vanuit het hart geschreven en ze brengt het dagelijkse Xbox nieuws met veel plezier naar buiten. Daarnaast is ze een gamer die alles speelt, van shooters tot voetbal, van puzzel- tot simulatiegames. Jolina is van alle markten thuis.

glenn

Glenn

Verver

Eindredactie / Recensist

Glenn is een echte die-hard gamer die het liefst alles wil spelen en alles wil weten.
Hij zit er dan ook echt bovenop wanneer de nieuwste games uitkomen.

Zodra die games dan eindelijk beschikbaar zijn, dan staan ze binnen no time op zijn Xbox en voor je het weet zitten er tig uren in.

nicole

Nicole

Merkx

PR / Eindredactie

Nicole, de koningin van het gezelschap, houdt zich vooral bezig met de PR en een stuk eindredactie. Ze heeft een voorliefde voor games als Battlefield. Daarnaast heeft ze een hele grote gemene zweep waarmee ze de rest van de redactie als een ware koningin in het gareel houdt. Maar gelukkig kan ze ook superlief zijn en vindt ze het heerlijk om op de bank te gamen, samen met haar hondje en kat.

leon

Leon Droogendijk

Recensist

Waar jongeren tegenwoordig vergroeid zijn met hun smartphone, moest de moeder van Leon de controller uit zijn handen trekken. Geboren halverwege de jaren '80, begon hij op de Atari om met de jaren bij de krachtigste console uit te komen. Hij heeft de rare gewoonte om bij bezoeken van oude steden te kijken of de stad geschikt zou zijn voor Assassins Creed.

lotte

Lotte

Marcus

Recensist

Lotte schrijft al sinds medio 2018 reviews voor Xbox Gaming, maar het is pas “Facebook Officieel” geworden sinds eind 2020. Eigenlijk speelt Lotte alleen maar Gems of War. Toch schuift zij met liefde deze game wel eens aan de kant voor een indie game.

bas

Bas van den Toorn

FB Moderator

Bas is lid en moderator binnen de community vanaf het eerste uur. De stabiele kracht in het team die orde en overzicht houdt op de Facebook groep. Zijn gamebibliotheek is minder groot dan die van veel anderen, maar voor een potje Gears of COD is hij altijd te vinden.

Stefan

Stefan
Ruigrok

Recensist

Stefan speelt al van kleins af aan games en is daardoor opgegroeid met klassieke platformer games als Banjo-Kazooie, Rayman en Spyro. Sindsdien speelt hij games uit ongeveer elk genre. Daarnaast heeft hij een groot zwak voor (MMO) RPG's, waar hij het liefst elke steen omdraait om ieder verborgen geheim te kunnen vinden.

WhatsApp Image 2022-04-17 at 4.29.57 PM.jpeg

JIJ

???

Hey jij! Ja, jij daar...
Als je op deze pagina zit rond te
neuzen, ben je vast benieuwd
naar hoe groot ons team is.

Misschien is het iets voor jou om
samen met ons je hobby (nog meer)
uit de hand te laten lopen?
Want wie wil er nu geen deel
uitmaken van dit supergezellige,
leuke en vooral knappe team?

Voel je je aangesproken?
Stuur dan een mailtje naar
info@xbox-gaming.nl
en laat ons weten waarom jij
denkt dat je een bijdrage aan
ons team kunt leveren.

Misschien ben je waanzinnig goed
in het opsporen van het laatste nieuws 
of ben je handig met YouTube video's?
Of misschien heb je zelf nog wel
leuke, frisse ideeën? 

Talent is altijd welkom!