top of page

Het team van Xbox Gaming

Leer ons kennen

Het team van
Xbox Gaming

jolina

Jolina Heijmans

Eindredactie / Redactie
 

Jolina zit al sinds 2015 bij de club en heeft zich opgewerkt tot de moeder Teresa en drijfkracht achter bijna alle aspecten van zowel de website als de groep. Haar reviews zijn altijd vanuit het hart geschreven en ze brengt het dagelijkse Xbox nieuws met veel plezier naar buiten. Daarnaast is ze een gamer die alles speelt, van shooters tot voetbal, van puzzel- tot simulatiegames. Jolina is van alle markten thuis.

glenn

Glenn Verver

Eindredactie / Redactie

Gamen zit bij Glenn al van jongs af aan in het bloed. Het begon allemaal met een Commodore 64 en een oude Game Boy. Gouden tijden waren dat zeg! Inmiddels gaat zijn game ervaring wel iets verder dan dat en schrijft hij ook al een aantal jaren reviews voor Xbox Gaming.

nicole

Nicole Merkx

PR / Eindredactie

Nicole, de koningin van het gezelschap, houdt zich vooral bezig met de PR en een stuk eindredactie. Ze heeft een voorliefde voor games als Battlefield. Daarnaast heeft ze een hele grote gemene zweep waarmee ze de rest van de redactie als een ware koningin in het gareel houdt. Maar gelukkig kan ze ook superlief zijn en vindt ze het heerlijk om op de bank te gamen, samen met haar hondje en kat.

lotte

Lotte Marcus

Redactie

Lotte schrijft al sinds medio 2018 reviews voor Xbox Gaming, maar het is pas “Facebook Officieel” geworden sinds eind 2020. Eigenlijk speelt Lotte alleen maar Gems of War. Toch schuift zij met liefde deze game wel eens aan de kant voor een indie game.

bas

Bas van den Toorn

Facebook Moderator

Bas is lid en moderator binnen de community vanaf het eerste uur. De stabiele kracht in het team die orde en overzicht houdt op de Facebook groep. Zijn gamebibliotheek is minder groot dan die van veel anderen, maar voor een potje Gears of COD is hij altijd te vinden.

WhatsApp Image 2022-04-17 at 4.29.57 PM.jpeg

JIJ?

???

Hey jij! Ja, jij daar...
Als je op deze pagina zit rond te
neuzen, ben je vast benieuwd
naar hoe groot ons team is.

Misschien is het iets voor jou om
samen met ons je hobby (nog meer)
uit de hand te laten lopen?
Want wie wil er nu geen deel
uitmaken van dit supergezellige,
leuke en vooral knappe team?

Voel je je aangesproken?
Stuur dan een mailtje naar
info@xbox-gaming.nl
en laat ons weten waarom jij
denkt dat je een bijdrage aan
ons team kunt leveren.

Misschien ben je waanzinnig goed
in het opsporen van het laatste nieuws 
of ben je handig met YouTube video's?
Of misschien heb je zelf nog wel
leuke, frisse ideeën? 

Talent is altijd welkom!

bottom of page