top of page
Xbox Gaming Banner

Partners

Wij van Xbox Gaming, kunnen helaas niet blijven draaien op lucht en eenhoornscheten.
Daar zijn helaas centjes voor nodig.
Daarom zijn wij van een aantal betrouwbare websites partner geworden, die hieronder te vinden zijn in een klein overzicht.
Als jullie via deze banners iets bestellen op een van deze websites, dan kunnen wij ervoor blijven zorgen dat jullie voorzien blijven van de eerlijkste reviews en super toffe winacties!
En het mooiste... Het kost jullie niks extra!

Alvast heel erg bedankt voor jullie steun!

MICROSOFT NL

bol.com

Bol.com opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Ruim twintig jaar later heeft de winkel 12,5 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 31 miljoen artikelen. Bol.com behoort tot de populairste winkels van Nederland en België.

CDKeys

CDKeys is een website die digitale game- en lidmaatschapscodes, met korting, verkoopt aan gamers die geld willen besparen. Hoewel sommige klanten zich misschien zorgen maken over het kopen van een code van de website, is CDKeys een veilige en legitieme manier om spelcodes te kopen.

Amazon partner Xbox Gaming

Amazon

In de wereld van webshops zijn er een aantal grote spelers die algemeen bekend zijn. Zo staan in Nederland vooralsnog Bol.com en Coolblue aan de top. Maar als je over de grens gaat, is Amazon dé e-commerce gigant. Het bedrijf van Jeff Bezos is op het moment meer dan 1200 miljard dollar waard.

Teufel.jpg

Teufel

Teufel levert luidsprekers en accessoires voor elk budget, ieders smaak en elke toepassing. Home cinema, streaming, pc, multimedia, bluetooth, portabe, hifi en stereo speakers, maar ook soundbars en koptelefoons. Teufel streeft naar de beste geluidsweergave bij 2.0 of 2.1 stereo installaties en bij 5.1, 5.2 of 7.1, 7.2 surround sound. Daarbij blijft Teufel zijn assortiment verbeteren door in te gaan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geluid en audio.

Coolblue

Coolblue is meer dan een e-commercebedrijf. Ze bouwen totaaloplossingen voor hun klanten met hun ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in hun 15 fysieke winkels.

mediamarkt-logo.jpg

“Services en solutions zijn de nieuwe levensaders van ons bedrijf.”, aldus Arnold Sporrel, CEO MediaMarkt Nederland. “Alleen een concurrerende prijs is niet meer genoeg. Klanten verwachten een totaaloplossing voor een specifieke behoefte. En met de combinatie van het persoonlijk contact in onze 49 winkels én online zijn we echt onderscheidend.

MediaMarkt

creativeref_1101l20833.png
bottom of page